#

We werken zoveel mogelijk met vaste prijzen. Fotomontages met of zonder fotografie binnen onze studio zijn altijd op basis van een persoonlijke offerte, evenals het bewerken van grotere series beeldmateriaal.

Al onze bewerkingen zijn handwerk, in zoverre je daar achter een computer natuurlijk van kunt spreken. Ons streven is dat maximaal ingezoomd, op pixelniveau, onze bewerking niet is op te merken. Aangezien dit relatief arbeidsintensief is, kan het zinvol zijn aan te geven wat het formaat van een afbeelding gaat worden wanneer u hem gaat gebruiken. Voor een internetplaatje van 200x300 pixels is het niet per se nodig te werken met een foto van 4 of 5 mega-pixel - aangezien het meeste werk toch weer onzichtbaar wordt met het verkleinen.


#

Kleurcorrecties

Correcties of aanpassingen van kleur binnen kleurenafbeeldingen. Meerdere afbeeldingen zijn per stuk goedkoper, en wanneer de afwijking of de gewenste aanpassing van de kleur in meerdere afbeeldingen dezelfde is, is de prijs per stuk uiteraard ook lager dan wanneer per afbeelding afzonderlijk gecorrigeerd moet worden.

Kleurcorrecties, enkele afbeelding
8 euro
Kleurcorrecties, meerdere afbeeldingen
persoonlijke offerte
#


Retoucheren

Onder retoucheren verstaan we het verwijderen van stofjes of kleine beschadigingen, het wegwerken van ongewenste details, het deels inkleuren van foto's of het vervangen van achtergronden. Het spreekt voor zich dat het verwijderen van elementen die een groter deel van een afbeelding beslaan meer werk is dan het verwijderen van stofjes of een krasje, of het bijkleuren van een lucht. De tarieven hiervoor zullen eerder in de buurt komen van het vrijmaken van een object of een fotomontage.

Retoucheren, op basis van persoonlijke offerte
vanaf 12 euro
#


Inkleuren zwartwitfoto's

We zijn gespecialiseerd in het natuurgetrouw inkleuren van zwartwitfoto's. U kunt zelf bepalen welke kleuren wij gebruiken. Binnen deze categorie valt ook het omkleuren van elementen in kleurenafbeeldingen.

Inkleuren zwartwitfoto's
15 euro
#


Vrijmaken van objecten

Wanneer een object is vrijgemaakt van de achtergrond, kan het in elke fotomontage worden opgenomen.

Vrijmaken van objecten, op basis van persoonlijke offerte
tussen 15 en 55 euro
#


Fotomontages, met uw eigen foto's

Omdat de wensen, toepassingen, kwaliteitseisen en bijvoorbeeld het aantal te verwerken foto's bij fotomontages nogal kunnen uiteenlopen maken we in principe altijd een persoonlijke offerte.

Fotomontage, op basis van persoonlijke offerte
tussen 25 en 145 euro
#


Fotomontages, inclusief studio-fotografie

Wij beschikken over een kleine eigen studio, waarin wij bijvoorbeeld de foto's voor de fotomontages uit ons portfolio hebben gemaakt. Voor grotere objecten kunnen we een studio huren. U kunt zelf zorgen voor de te fotograferen objecten, maar ook wij beschikken over een uitgebreide collectie voorwerpen, waaruit wij u een voorstel kunnen doen.

Fotomontage inclusief studio-fotografie,
 op basis van persoonlijke offerte

tussen 45 en 250 euro
Eventuele huur studio
120 euro
#


Fotomontages, inclusief fotografie op locatie

Een uiting van reclame of een persoonlijke layout wordt sprekender wanneer er persoonlijke elementen in zijn verwerkt. In de prijs zijn de kosten van het vervoer opgenomen. Het ligt voor de hand de genomen foto's voor vervolgmontages te gebruiken. Hiervoor zullen wij de normale fotomontage-prijs in rekening brengen.

Fotomontage inclusief fotografie op locatie,
 op basis van persoonlijke offerte

tussen 85 en 450 euro
#


Scannen van afbeeldingen

Het is mogelijk ons uw beeldmateriaal te laten scannen.

Scannen van beeldmateriaal tot a4
4 euro
Scannen van beeldmateriaal groter dan a4
15 euro
Aangetekend retourneren beeldmateriaal
8 euro
#


Afdrukken van bestanden als foto's

Het is mogelijk ons uw bewerkte beeldmateriaal als foto's te laten afdrukken.


10x15 cm, minder dan 10 prints, per stuk
2 euro
10x15 cm, meer dan 10 prints, per stuk
1,50 euro
13x18 cm, per stuk
4 euro
20x28/30 cm, per stuk
6 euro
25x38 cm, per stuk
10 euro

Verzendkosten
2 euro
Verzendkosten, aangetekend
8 euro
#


Verzending per dvd

Alle bestanden die u ons per e-mail aanbiedt, retourneren we per e-mail. Mochten bestanden echter te groot worden, of wilt u ze om een andere reden liever op dvd ontvangen, is dit ook geen probleem.

Kosten dvd + verzending
8 euro
#


Bezoek op locatie

Wanneer u behoefte heeft aan een persoonlijke afspraak, kunt u dit aangeven in uw e-mail. We kunnen u overal in Nederland bezoeken - we opereren vanuit Rotterdam. We zullen hiervoor wel een vergoeding per kilometer in rekening brengen.

Bezoek op locatie, overal in Nederland
45 euro
Kilometervergoeding, per kilometer
20 cent
#


Alle prijzen inclusief btw.