#

In principe zijn wij een online beeldbewerkingsdienst, en werken we op basis van e-mail-contact. Dit betekent dat u ons simpelweg uw materiaal kun mailen, vergezeld van uw specifieke wensen. Wij zullen u een mailtje sturen ter bevestiging van de opdracht en de verwachte duur van de bewerking, en indien van toepassing, een persoonlijke offerte. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan we voor u aan het werk.

Is het materiaal gereed, dan sturen we u dit ook weer per e-mail, voorzien van een water­merk, of in een verkleinde versie. Wanneer u tevreden bent en wij uw betaling hebben ontvangen, verwijderen we het water­merk en sturen u het voltooide stuk per email of dvd. Voor grotere opdrachten en bedrijven bieden wij de mogelijkheid te betalen per factuur.


#


Scannen en afdrukken van beeldmateriaal

Het is ook mogelijk ons uw materiaal te laten scannen. U kunt dit ons per post sturen, en wij zullen het aangetekend retourneren. Op dezelfde wijze is het ook mogelijk uw materiaal als foto's te laten afdrukken. De proefversies zullen we u per e-mail voorleggen.


#


Persoonlijke afspraak

Mocht u behoefte hebben aan een persoonlijke afspraak, dan kunt u dit aangeven in uw e-mail. Wij kunnen u overal in Nederland bezoeken - we opereren vanuit Rotterdam. We zullen hiervoor wel een bedrag per kilometer in rekening brengen.


#

Op het beeldmateriaal zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Mocht u hierover vragen hebben, aarzel niet om ons te mailen. We kunnen altijd met u meedenken, advies is gratis en we beschikken zelf ook over een uitgebreid beeldarchief.